Široká nabídka dřevěných palet


Dřevěné palety hrají v mnoha firmách opravdu velkou roli, protože se na nich ve velkém převáží zboží i materiál, přičemž jejich nabídka je velmi široká.

Široká nabídka dřevěných palet

Využití ve skladu a přepravě

Dřevěná paleta je naprosto obyčejný produkt, který můžeme spatřit v každém skladu. Ovšem je pro nás velmi užitečná pro přesuny a skloňování všeho možného, o čemž se nedá pochybovat. Velmi často jsou používané Europalety, i když mají oproti obyčejným vyšší cenu. Je to z toho důvodu, že mají přesně dané rozměry, hřebíky a rozvržení, takže je garantovaná určitá nosnost, které je samozřejmě vyšší než u té obyčejné.

paleta se zbožím

Mnohdy toho také více vydrží, a proto se mnohdy vyplatí si připlatit. Další nespornou výhodou je, že se dají nabrat vysokozdvižný vozíkem ze všech čtyř stran, přičemž právě tento typ manipulace je nejpoužívanější, protože umožňuje za krátkou dobu naložit klidně celý kamion. Takže zboží zabalíme například do sáčku a následné po určitých kusech do kartonových krabic a ty se zabalí na paletě. Takto můžeme přemístit najednou opravdu spoustu zboží, což je efektivní a také časově výhodné.

Různé druhy

Někdy potřebujeme přepravovat zboží, které na klasickou panelu prostě nepasují, a proto je tu firma zabývající se výrobou atypických tvarů. Tato společnost se zabývá prací s planetami již před 22 let, a proto opravdu svému oboru rozumí. Vše to začalo výkupem palet, přičemž firma se začala rozrůstat a poskytovat nové a nové palety, přičemž dnes Vám poskytnou opravdu širokou nabídku, a proto si jistě vyberete i pro svou firmu.

komín auropalet

Kromě všech možných druhů palet poskytuje také různé služby, kdy jednou z nich je tepelné ošetření dřeva, o které se starají speciální přístroje i s čidly. Díky tomu dovolíme lepších vlastností materiálu, a hlavně požadované vlhkosti dřeva. Kromě nákupu palet sem můžete samozřejmě zavést své staré do výkupu, který probíhá v Hulín a Prostějově. Takže pokud potřebujete cokoliv ohledně palet, tak tato společnost pro Vás vždy najde individuální řešení, abyste získali, co potřebujete, a to vše za dobrou cenu.